Режисьор ще е Халина Рейн

Мария Бакалова се превръща в една от най-търсените млади актриси в Холивуд. След невероятния успех на филма "Борат" и участието й в сериала „Балонът“ на Джъд Апатоу, звездата сподели,че ще участва в новия трилър на Халина Рейн.  

Той се нарича "Тела, тела, тела" и там ще си партнира с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд.

Подробности за сюжета не са известни, но запознати с проекта го описват като филм за поредица от убийства. Режисьор на лентата е Халина Рейн.  

"Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. Благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!", написа Мария в социалните мрежи.   

Това  ще е втората главна роля на актрисата в Холивуд,  след като  вече беше избрана за участие в комедията на Джъд Апатоу "The Bubble", по която работи в момента в Лондон. 

А ние с нетърпение очакваме церемониите по връчване на  наградите БАФТА на 11 април и оскар на 25-ти, за които бългзраката е номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. 

Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад "Минари", "Лейди Бърд", "Нешлифовани диаманти", "Вади ножовете".

Южнокорейка надви Мария Бакалова за наградите на Гилдията на актьорите

Бакалова стана известна ролята на Тутар в "Борат 2", пише "Дедлайн". Тя й донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за "Оскар" за актриса в поддържаща роля. 

Мария Бакалова с фотосесия за списанието GQ (ВИДЕО)

Вчера Мария Бакалова публикува в Instagram снимки от фотосесията за корицата на списание GQ. 

"Борат 2" влезе в Книгата на рекордите на Гинес (ВИДЕО)

Източник: БТА