Вижте къде ще се намират пунктовете

През тази събота и неделя ще има осем "зелени коридора" за ваксинация София. Инициативата е на кмета Йорданка Фандъкова и Столичната РЗИ.

Наред с трите пункта в столичните молове - Paradise Center, Serdika Center и Sofia Ring Mall, които работят от 13.00 ч. до 18.00 ч., имунизация ще се извършва и в четири столични парка - Борисовата градина, Южния парк, Северния парк и парк "Дружба".

Мобилният ваксинационен пункт от кв. "Красна поляна" ще бъде преместен в кв. "Христо Ботев", район "Слатина". Той ще се намира в сградата на читалище "Асен Златаров" и ще работи от 09.00 до 16.00 ч.

Над 1600 ваксинирани срещу COVID-19 в мобилните пунктове в София през уикенда

Медицински екип ще поставя на желаещите ваксини по избор - РНК или векторна. За четири последователни уикенда на изнесените пунктове срещу коронавирус бяха имунизирани общо 4881 души.

Ваксините се поставят от екипи от общинските болници и диагностично-консултативни центрове. Организацията се извършва от екипи на дирекция "Аварийна помощ и превенция" на Столичната община.

Разкриват "зелени коридори" за ваксини и в три столични мола

От понеделник до петък гражданите имат възможност да се ваксинират в девет общински диагностично-консултативни центъра с предварително записване.

ВСИЧКО ЗА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ COVID-19 ЧЕТЕТЕ ТУК