Твърди се, че певецът и моделът са се разделили преди повече от месец

Британски съд предяви обвинения срещу певеца Зейн Малик в четири престъпления за насилие срещу партньорката му и супермодел Джиджи Хадид и нейната майка Йоланда Хадид, съобщи TMZ.

СЛЕД ДЪЛГО МЪЛЧАНИЕ: Джиджи Хадид разкри името на дъщеря си (СНИМКИ)

Според изданието в деня на инцидента Йоланда Хадид пристигнала в къщата, в която живеел поп певецът. Малик не харесал изненадващото ѝ посещение, поради което я обидил, ударил я и след това я заключил в килера. По време на скандала с Йоланда той също крещял по телефона на Джиджи, която била в Париж, и я обиждал.

Според официални документи певецът се признал за виновен в неправомерно поведение. Съдът поясни, че Малик „не е оспорил обвиненията срещу него”. Не е известно кой точно е подал жалбата срещу мъжа. Журналистите предполагат, че Йоланда Хадид е направила това, тъй като именно с нея той е имал конфликт.

Джиджи Хадид сподели умилителен кадър с бебето (СНИМКИ)

По време на процеса на Малик беше забранено да се доближава до Джиджи и Йоланда Хадид. От него се изисква също да мине профилактичен курс за контролиране на гнева и за превенция на домашното насилие. Съдията го осъди на глоба и изпитателен срок за една година.

Отбелязва се, че след този инцидент партньорката му Джиджи решила да прекъсне връзката. Според други сведения Хадид и Малик са се разделили преди повече от месец. Те обаче не посочиха причината за раздялата.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.