Тялото на жертвата беше открито разчленено

44-годишният испански гражданин, обвинен за убийството на съпругата си в Разград, остава в ареста, съобщиха от държавното обвинение.

В околностите на града бяха намерени останки от тялото на жертвата. Самото убийство е извършено в жилището, което семейството ѝ обитавало в града, уточняват от Прокуратурата.

Откриха разчленено тяло на жена в Разград, задържан е съпругът й испанец

Първоначално съпругът на жената опитал да заблуди разследващите, че не знае къде е неговата съпруга и им представил алиби. В хода на работата по случая обаче алибито не се потвърдило. Мъжът е засечен от камери за видеонаблюдение и срещу него са събрани достатъчно доказателства. Последвали самопризнания от страна на обвиняемия и той съдействал на разследващите органи.

Мъжът беше задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор с цел довеждането му пред Окръжния съд в Разград, който определи най-тежката мярка за неотклонение. Определението подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Редактор: Георги Генов