Вижте кои звезди участват в лентата

В Лондон се състоя британската премиера на филма "Тор: Любов и гръмотевици". В него Тор се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си до момента – търсенето на вътрешен мир. Но е особено трудно да постигнеш душевен покой, когато трябва да се сблъскаш с безпощадния галактически убиец Гор - Касапинът на богове.

Събитието се превърна в истински семеен празник с актьорите от филма, които доведоха своите партньори и деца на червения килим.

Режисьорът и актьор Тайка Уайтити присъства на премиерата на лондонския Лестър Скуеър с приятелката си, певицата Рита Ора, и двете му малки дъщери

„Имаме страхотно актьорско присъствие. Опитваме се във филма да включим представители от различни общности. Разказваме една история, през която смятам ,че всички преминаваме като хора, опитвайки се да разберем нашата цел в живота. Това ,което се случва на Тор във филма е същото, пред което сме изправени всички ние“, казва режисьорът Тайка Уайтити.

Актрисата Натали Портман пристигна със съпруга си Бенджамин Милпие: „Мисля, че е невероятно да вляза в този образ на супергерой , тъй като преди всичко аз съм майка и това беше невероятна възможност децата ми да ме харесват и да смятата ,че правя чудеса. От друга страна се радвам, че съм част от тази вселена с толкова много супергерои от женски пол. С този филм изпращаме послания, които достигат до децата и ги възпитават.“

Тенис звездата Серина Уилямс се появи на червения килим със съпруга си Алексис Оханян , а сред гостите бяха и децата на актьорите Джейсън Момоа и Лиза Бонет.

„Тор: Любов и гръмотевици“ започва своето пътешествие по родните киноекрани със специални предпремиерни прожекции още от 7-ми юли.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала ѝ във Vbox7.