Вижте още за "Билет до рая"

Неповторимите звезди на Холивуд, носителите на „Оскар“ Джулия Робъртс и Джордж Клуни ни отправят неустоимото предложение да ги придружим на незабравимо пътешествие до гореща филмова дестинация със забавната романтична комедия "Билет до рая".

Двамата влизат в ролята на бивши съпруг и съпруга, които, меко казано, не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на дъщеря си.

В "Билет до рая", за да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили (Кейтлин Дивър), заедно с най-добрата си приятелка заминава на пътешествие в Бали. Когато младата жена се запознава с местен младеж, тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си в името на любовта.

Но не и ако мама и тате имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени да попречат на Лили да повтори собствените им грешки и са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум, само и само да предотвратят сватбата. Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план преди да се избият взаимно?

И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов?

Първият трейлър на "Билет до рая" разкрива част от трогателна история, хумора, романтиката, забележителните и ужасно забавни актьорски превъплъщения на звездите Джулия Робъртс и Джордж Клуни, както и невероятно красива природа, които ще очароват зрителите пред екрана.  

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала ѝ във Vbox7.