Тя бе запланувана още преди от преговорите за съставяне на кабинет да се оттегли ИТН

Премиерът в оставка Кирил Петков, вицепремиерите Асен Василев и Корнелия Нинова, както и съпредседателите на „Демократична България“ Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев се срещнаха в неделя вечер в Министерския съвет.

Срещата бе запланувана още преди от преговорите за съставяне на кабинет да се оттегли „Има такъв народ“. На нея лидерите на трите формации трябваше да доуточнят каква да е евентуалната управленска програма, по която работеха в първия кръг от разговори.

Очакваше се тази вечер лидерите да обсъдят и какъв да е ходът на преговорите и какви са възможностите за съставяне на правителство. "За съжаление, за пореден път отиваме на избори. Всеки е наясно в страната кой ги предизвиква и защо, но все пак сме длъжни да чуем всичко", заяви Атанас Атанасов.

След като приключи лидерският разговор, никой от участниците в него не пожела да коментира пред журналисти темите, които са обсъдили.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Калина Петкова
Източник: БГНЕС