По думите му нямаме пенсии под прага на бедността

Оставяме енергетика с овладян ценови шок и немалко стъпки за диверсификация. Краят на това управление е стъпка 1, предстои стъпка 2 - изборите. Това коментира за "Офанзива" Виктор Насър от "Продължаваме Промяната".

По думите му Радев е започнал да критикува властта след като е започнала да върши работа. "Не мисля, че той има деструктивна роля в свалянето на правителството. Оставяме хазна 1,5 млрд. лева излишък. Средно около 150 лева получава всеки български пенсионер - повече отколкото за последните 12 години. Нямаме пенсии под прага на бедността. Имаме увеличение на учителски заплати и медици. Също така има ръст на възнагражденията в МВР и МО", посочи депутатът. 

Насър, ПП: В рамките на деня излиза програмата за управление на кабинета "Василев"

Според него управляващите не са позволили високите цени на тока да се пренесат в продуктите. "Поехме повече битки наведнъж. Втурнахме се да работим директно, не предоставихме информацията в надлежен вид. На следващите избори ще направям правилната кампания към избирателите, за да ни се доверят", подчерта Насър. И допълни, че ПП не вижда ГЕРБ като коалиционен партньор.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.