Филмът разказва за свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка

От 30 септември по родните киноекрани можете да гледате напрегнатия хорър трилър "Усмивка". Режисьор на филма е Паркър Фин, а в главните роли влизат Соси Бейкън, Кал Пен и Кайл Гарнър. Надникваме зад кулисите на страховитата продукция и ви срещаме с екипа.

Хорърът разказва за свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. Филмът по оригинален начин използва изразните средства на киното, за да създаде атмосфера на ескалиращ кошмар, в центъра на който е оригинална и дълбока психологическа история, която те кара да се чудиш дали ужасяващите събития на екран могат да се случат наистина.

Смразяващият „Писък“ оглася кината на 14 януари (ВИДЕО)

Терапевтът д-р Роуз Котър става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение. Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с няколко дни, преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.