За изчезването им съобщили техните родители

Две сестри близначки са изчезнали в Мюнхен, съобщи местната полиция. Силвана и Надежда Кръстеви се издирват след подаден сигнал от майка им, посочва DarikNews.bg.

"В петък, 25.11.2022 г., около 12.30 ч. майка е подала сигнал в полицията, че са изчезнали двете ѝ 15-годишни дъщери (еднояйчни близначки). Момичетата са забелязани за последно на 24 ноември 2022 г., четвъртък, около 22.00 ч. в апартамента на родителите им в стария град, когато семейството си е легнало", съобщават от полицията в Мюнхен. 

"На събуждане, в петък сутринта, 25 ноември, е установено, че двете момичета вече не са в апартамента. Не са оставили бележки. Родителите не могат да си обяснят случилото се. До момента двете момичета не са се прибрали", съобщават разследващите в Германия.

Всички мерки за издирване и разследване, извършени от мюнхенската полиция, засега остават без успех. 

Изчезналите момичета са описани по следния начин: Силвана е на 15 години и е висока около 160 см, тежи около 55 кг с "южноевропейски черти". Има пясъчно руса коса, дълга до раменете и татуировка на кокалчето на дясната ръка с надпис „S 723“.

Нейната сестра Надежда е също толкова висока и тежи около 55 кг, но е с дълга черна коса. Съобщено е, че двете момичета може би пътуват с голяма сива чанта.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.