Хора от цял свят изразиха възмущение от постъпката на Яспер Силесен

Бившият национал на Нидерландия Яспер Силесен си навлече гнева не само на роднините, но и на феновете с отказа си да плати лечението на болната си дъщеря, съобщи gong.bg. Хора от цял свят изразиха възмущение от постъпката му, която е шокираща на фона на състоянието на 33-годишния - близо 40 милиона евро. Детето все пак е било прието за лечение, след като 90-годишната ѝ баба е дала последните си спестявания за това.

Силесен, който има 69 мача за националния отбор на "лалетата", се разделя с майката на дъщеря си още преди раждането на детето. Той изоставя бременната Мария Моран, след като признава, че има връзка с друга жена.

Телевизионната журналистка е бясна от безотговорното поведение на бившия си и е твърдо решена да го съди, тъй като той не плаща дори издръжка за дъщеря си.

През лятото на миналата година Силесен се завърна в родния си клуб НЕК Неймеген, след като игра години наред в "Аякс", "Барселона" и "Валенсия". 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.