Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, беше избрала най-провокативния модел от колекцията - изрязоно черно боди

В Ню Йорк беше представена новата колекция на "Тиери Мюглер" в колаборация с известен моден бранд. Креативен директор линията е Кейси Кадуоладер, който цели с новите си творения да накара хората да се чувстват уверени. Колекцията включва над 30 произведения, вдъхновени от архивите на Мюглер, но подчертаващи стила на Кадуоладер от последните пет години.

На ревюто присъстваше актрисата Памела Андерсън. Тя позираше пред фотографите в сако, съчетано с черно боди с кристали и елегантен дантелен чорапогащник. Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, беше избрала най-провокативния модел от колекцията - изрязоно черно боди. Клои Севини също беше заложила на черния цвят в елегантен костюм с метални аксесоари.

Марката Mugler е основана от френския моден дизайнер Тиери Мюглер през 70-те години. Той беше известен със своите дръзки театрални дизайни с широки рамене и дълбоки деколтета. Обличал е звезди като Бионсе, Лейди Гага, Дейвид Боуи, Даяна Рос и Дюран Дюран. Мюглер почина през 2022 г. на 73-годишна възраст.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.