Звездата е преидружена от съпругата си Олга Василева

За първи път у нас пристигна известният руски актьор - Дмитрий Назаров. Той е в България заедно със своята съпруга.

Дмитрий Назаров и Олга Василева стъпват в България за първи път с вълнение. “Сигурно звездите така се подредиха. Защото аз никога не съм била в България и това е щастие, че ние сме тук ще приветстваме нашите скъпи, любими зрители на тази прекрасна земя, българска земя”, споделя Олга Василева.

София е първата спирка от европейското им турне. Двамата ще представят авторското си представление “L'amour-мур или Килнатата държава”. Със специално послание: “Всички знаят колко е тежка и сложна ситуацията в нашата родина. Имаме чувство че нашата държава малко се “килна” и от нея изпадат съдби, човешки животи, честта, съвестта. Всичко изпада. Много ми се иска страната ни да се изправи и всички в нея да останат живи и здрави. А как е възможно това да стане? Ние не сме политолози, ние сме актьори. Ние със сигурност знаем точно как - с помощта на любовта. Съгласна ли си?”, пита съпругата си Дмитрий Назаров. “Само любовта може да спаси всички нас”, отговаря Олга Василева.

Дмитрий и Олга са известни не само с таланта си, но и с откритата им позиция спрямо войната на Русия в Украйна. В момента живеят във Франция, но Русия им липсва.

“Разбира се, тъжно ни е за близките, роднините, за добрите и топли места в Русия. Но какво да правим в тази ситуация. С удоволствие сме в София”, твърди Назаров.

“Нас ни изтласкаха от страната, ние не искахме да напускаме. Нас ни изгониха от там, не ни дадоха работа. Ние започнахме на пречим на някого в Русия. Народът ни е прекрасен, забележителен. Просто, някой, малко…”, посочва Олга. “Тича пред влака…”, допълва съпругът ѝ.
„Или малко се заблуждава, но няма страшно, всичко ще се оправи. Бог ще ни насочи в правилната посока и хората ще разберат, че не може така да се живее в този свят”, казва още Олга.

Отправиха и специален поздрав към българските зрители.  “Огромно пожелание към нашите скъпи, български зрители. Заповядайте в зала “Азарян” и най-важното - донесете със себе си “добри очи”, пожела Дмитрий Назаров. А съпругата му Олга Василева допълни:  “Имаме песен, която се казва така - “Добри очи”. Ако хората гледат, въпреки тривиалните ми мисли, ако гледат един на друг с добри очи и се усмихват, на този свят няма да има войни”.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.