Фондация "За нашите деца" с благотворителна инициатива

Фондация "За нашите деца" проведе благотворителна вечер „Приказка за децата на Пловдив“. Събтието се състоя в Градската художествена галерия. Много хора се обединиха около каузата да помогнат на над 1000 деца с трудности в развитието в ранна възраст. 

По думите на изпълнителния директор Мариана Тасева фондацията ще подпомогне деца от града под тепетата и още 7 общини. "Поканили сме млади таланти от града и областта. Успяхме да заснемем две истински истории. Експертите ни все още работят с родителите. Едно дете, независимо от трудностите, може да остане в своето семейство и родителите не бива да се отказват от него. Трябва да инвестираме в най-ценното - децата. Те са нашето бъдеще. В инициативата ни може да се включи всеки", заяви тя.

Според нея помощта към дете не е само финансова, а може да се изразява в даване на шанс за тръгване и адаптиране към детска градина и училище.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.