В МЛС Лео ще се събере с бившия си съотборник и негов добър приятел от годините в „Барселона” - Серхио Бускетс

Американският „Интер Маями” официално представи Лионел Меси. Аржентинецът пристига в клуба, след като не продължи договора си с „Пари Сен Жермен", предаде Gong.bg. Той обяви решението си още през миналия месец и финализирането на трансфера бе просто въпрос на време.

Представянето на Меси на стадиона на „Интер Маями” ще бъде в неделя, като се твърди, че то ще бъде грандиозно. 

Меси изигра себе си в аржентински сериал

В МЛС Лео ще се събере с бившия си съотборник и негов добър приятел от годините в „Барселона” - Серхио Бускетс. Меси вече беше представен на своите съотборници и направи първата си тренировка под ръководството на Тата Мартино, който вече работи с него в „Барселона” и националния отбор на Аржентина, но едва сега, когато договорът му беше подписан Меси бе представен от клуба. 

60 000 СИ КУПИХА БИЛЕТ ЗАРАДИ НЕГО: Меси няма да играе за Аржентина срещу Индонезия

По план Меси трябва да направи своя дебют за Интер Маями на 21 юли срещу мексиканския отбор Крус Асул в среща от турнира за Купата на лигите, който противопоставя един срещу друг отбори от САЩ и Мексико. "Меси манията" завлядя Маями, след като билетите за този мач стигнаха до 10 000 долара.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: Габриела Винарова