Поредицата стана любима и на българската публика

„Къщата на Шумникови“ е американски анимационен ситком, създаден от Крис Севино, който дебютира по Никелодеон през 2016 г. Разказва се за ежедневието на Линкълн Шумников и неговото огромно семейство. Линкълн е шестото от 11 деца, а другите са негови сестри. Сюжетът е вдъхновен от детството на Севино. През 2016 г. Nickelodeon обявява, че сериалът събира общо 2 милиона зрители на епизод и е подновен за втори и трети сезон.

До май 2023 г. са излъчени над седем сезона. Те са налични в EON Kids – част от ТВ платформата на EON.

Анимационният сериал разказва за приключенията на единственото момче в семейството – Линкълн, и неговите 10 сестри: Лили, Лиса, Лола, Лана, Луси, Лин, Луан, Луна, Лени, Лори, живеещи в малкото градче Роял Уудс, Мичиган. Семейство носи фамилното име Шумникови. Всеки ден, докато родителите им не са вкъщи, децата преминават през различни трудности, но по забавен начин.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

„Къщата на Шумникови“ е създаден от Крис Севино за Nickelodeon. Епизодите са продуцирани в Nickelodeon Animation Studio в САЩ и са анимирани от канадското студио Jam Filled Entertainment. В България сериалът започва да се излъчва от 2016 г.

Вдъхновен от поредицата, през 2021 г. излезе и анимационен музикален комедиен филм.

Супер забавление и безопасна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от абонаментните пакети на 
EON, е забавна и безопасна дигитална среда, която децата лесно управляват сами. Телевизионните канали и съдържание са специално подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете според неговата възраст, платформата дава възможност и за създаване на множество детски профили със забавна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслади на избрано съдържание на всички устройства.