Тя изглеждаше страхотно в ментовозелена дълга рокля с щампа на шах и дантелени детайли

По време на седмицата на модата в Милано Донатела Версаче представи колекцията си за сезон пролет/лято 2024 година. Десенът на шахматна дъска доминираше в линията – популярната щампа е характерна за "Версаче" и дизайнерката иска да я наложи отново върху дамските рокли и костюми.

Моделите носеха сака без яки и къси женствени тоалети в пастелни цветове. Кройки с правоъгълен силует, съчетани с разкроени къси панталони от сатен също привлякоха вниманието на присъстващите.

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД NOVA: Клаудия Шифър представя своята изложба със снимки (ВИДЕО)

Във втората част на ревюто бяха представени модели от деним, костюми с поли в черно-бяла гама, както и лъскави вечерни рокли. Като аксесоари се открояваха панделки в косите и ниски обувки тип „балеринки“.

В ревюто дефилираха Кендал Дженър и Джиджи Хадид, а изненада за всички гости беше появата на топ модела от 90-те Клаудия Шифър. Тя изглеждаше страхотно в ментовозелена дълга рокля с щампа на шах и дантелени детайли. Клаудия дефилира на модния подиум след след 5-годишна пауза. Клаудия се завърна Последно тя се появи отново на ревю на Версаче заедно с колежките си Карла Бруни, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Хелена Кристенсен.