„Eye Candy” се изпълнява от световно известната трупа „Рамбер”

Трупата за съвременни танци „Рамбер” добива световна слава с емоционалните си продукции и вълнуващи представления. Едно от тях е „Eye Candy”, в което артистите демонстрират пълния спектър на своя талант с предизвикателен, смел и провокативен танц. Спектакълът може да гледате по Marquee TV – част от ТВ платформата на EON

„Eye Candy” задава на зрителите интересните въпроси: Какво всъщност виждаме, когато гледаме голо тяло? И защо това често е табу?

„Рамбер” не бездействаха дори по време на локдауна заради COVID пандемията. В онези трудни времена те излъчваха на живо поредица от нови изпълнения.

Сега танцьорите от трупата са във върхова форма и вече изнасят спектакли пред препълнени зали. А „Eye Candy” критиците определят като „безкомпромисно изследване на тялото и начина, по който оценяваме човешката физика в напразно търсене на непостижима красота”. Артистите танцуват, облечени в специални силиконови костюми, с които изглеждат чисто голи.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от абонаментните пакети на EON, е богата и разнообразна библиотека със съдържание. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно съдържание, което включва различни изкуства – театър, балет, опера, класическа и модерна музика, документални филми и още много други. Предлага лесен достъп до световноизвестни продукции, ексклузивно съдържание и специални предложения, които не могат да бъдат намерени в други платформи в България.