Всички министри трябва да си подадат оставката, включително премиерът, смята той

ДПС и ГЕРБ водят пазарлък какви назначения да има. Василев иска да бъдат техни всички, но Пеевски и Борисов ги поставят на място. Ние бяхме против назначаването изобщо на подуправител на НЗОК. Символично ръководството гласува "против", а другите не участваха в борбата. Това каза Цончо Ганев от "Възраждане" а "Твоят ден".

Димо Дренчев: Данък „бакшиш“ е гротескен

"Ние сме най-яростните критици на кабинета. Гласуваме против вредните неща за държавата, добрите идеи ги подкрепяме. Нямаме място да се бутаме, когато управляващите се карат за надмощие. Всички са едни и същи крадци. Нямаме място в котерийните борби в коалицията. Всички министри трябва да си подадат оставката, включително премиерът. Това е нищожна част от оставките, които трябва да бъдат подадени. Сред тях са и тези на управителя на НЗОК", заяви той.

По думите му "Възраждане" няма да подкрепи бюджета на НЗОК. "Българските граждани плащат повече от 50% от услугите. Имаме рекорден бюджет и крадена, и източвана Каса. Ще направим конкретни предложения за финансиране на лекарствата", заяви Ганев.

Целия разговор гледайте във видеото.