Той е тестван повторно и резултатът му е отрицателен

Земеделски производител отива на протест, но си тръгва в патрулка заради обвинение, че е шофирал под въздействие на наркотици. Мъжът е тестван, след като е паркирал джипа си. Катастрофа, причинена от друг автомобил, включила и него в ПТП-то. В „Здравей, България“ Георги Гайдарев разказа, че автомобилът, предизвикал катастрофата, е минавал през нивата, за да заобиколи протеста. След това минал през канавката и ударил неговия пикап, който е бил паркиран и заключен.

Мъжът посочи, че от полицията са поискали документите му, за да бъде написан протокол за щетите от инцидента. Гайдарев каза, че е направен и тест за употреба на алкохол на него и другите участници в ПТП-то, който е дал отрицателен резултат.

„Пълен абсурд”: Мъж се бори да си върне колата, отнета и пратена в Германия

Когато пристига вторият автомобил на „Пътна полиция“ Плевен, на Гайдарев е направен и полеви тест за наркотици, който дал положителен резултат за амфетамини. Мъжът посочи, че всяка сутрин пие лекарство за кръвно и е предоставил документи за това на полицията. Той е дал кръв и урина за повторен тест, който е показал отрицателен резултат за употреба на наркотици.

Гайдарев каза, че шофьорската книжка му е върната и не е заплатил за направеното повторно изследване, тъй като резултатът бил отрицателен.

Още по темата гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase