Тя разкрива, че този негов навик я обезпокоява и е причинил много кавги между тях

Потребителка на Reddit сподели в скорошна публикация интересната причина, поради която е поискала развод от за съпруга си, с когото са били заедно от две години.

„Има навика да седи 5-10 минути в колата, преди да влезе вкъщи. Не знам защо го прави, но той говори за минало травматично преживяване, което е имал, когато се е прибрал у дома и е хванал бившата си да му изневерява“, обясни дамата.

Жена иска да се разведе с мъжа си, защото затяга прекалено силно капачките на бурканите

Тя разкрива, че този негов навик я обезпокоява и е причинил много кавги между тях. Например, той все остава в колата си, независимо, че вечерята е готова или когато двойката има гости. Освен това жената се притеснявала, че съпругът ѝ може един ден да се изправи пред ситуация, в която трябва да действа спешно, а вместо това просто ще седи в автомобила си. И дори вече се случило.

След 25 години: Разделена двойка се събра и откри изгубена в езеро брачна халка

"Осемгодишният ми син се спъна, падна от стълбите и си счупи глезена. Изпитваше силна болка и се обадих на съпруга си да го закара в болницата. Звънях няколко пъти, а когато погледнах през прозореца и го видях да седи пред къщата в колата си, се вбесих", разказва тя. Така решението за развод вече ѝ се сторило неизбежно.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!