След промяната на облика на училището, учениците го пазят повече

Училище само направи ремонт на сградата, след който всички ученици са по-стимулирани да учат. Децата идват с желание на училище, пазят го повече и се хранят здравословно в напълно обновения стол.


Столичното 18-то СОУ „Уилиам Гладстон” финансира само ремонта си, като пести пари от годишния си бюджет. След земетресението през май, то е едно от двете, най-пострадали в София.


Директорката Величка Стойчева предприема голям ремонт, който напълно променя облика на училището. Основният ремонт е направен в стола, които вече е оборудван с конвектомати, специализирани печки, специални машини за белене на зеленчуци и картофи, както и с миялни машини.


След като новите зали по китайски, компютърната зала и стола за хранене са готови, учениците идват с повече желание на училище.
Обстановката е много по-приятна и предразполагаща към работа. Децата имат добри условия за учене и се чувстват добре.


Ръководството на училището е убедено, че един от най-важните фактори децата да растат здрави и умни е здравословната храна. Именно за това се стараят да им дават нужното количество витамини за деня.


Без съмнение приятната обстановка, здравословната храна и удобствата се харесват на всички. И не е вярно твърдението, че винаги всичко е въпрос на пари. Понякога е нужно само съвсем малко желание.