Тази година певицата зае лидерско място в класация за най-влиятелните жени на планетата

Ива Софиянска и Иван Черкезов ще следят за вас визитата на Джей Ло в България. Какво обаче се случи с нея през последните месеци? След като се раздели с Марк Антъни, Джей Ло бързо се втурна в море от романтични изживявания, създавайки нови спомени.


Така според мълвата тя се оказа в обятията на актьора Родриго Санторо, с когото през миналото лято се снима в романтична комедия. Любопитното е, че там Дженифър се превъплъти в образа на млада майка, която в компанията на други четири решават екзистенциалния проблем на духа. Сред екранните и партньорки бе и Камерън Диаз, която, за разлика от Джей Ло никога не е раждала.


Междувременно Дженифър засне и удивителна еротична сесия, рекламирайки популярна козметична компания. Въпреки успеха на сесията, общото мнение бе, че тя е успяла да извлече като акцент не свойствата на съответния козметичен продукт, ами самата себе си, което е характерно за момичетата от Карибския басейн, Централна Америка и Пуерто Рико, кръвта на които Джей носи, макар самата тя да е посрещала слънцето в Бруклин – тя винаги ще си остане част от слънцето и символиката на топлите латиноси.

 

И сигурно точно поради тази причина тази година зае лидерска позиция в престижна американска класация за най-влиятелните жени на планетата. През миналата година тя заемаше 50-о място. Първо място обаче още тази неделя в сърцето и ще заемат българските фенове.