Скандални разкрития на старши треньорът на "червените"

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи скандални разкрития преди реванша с Лудогорец от 1/16-финалите за Купата на България. Наставникът даде пресконференция, на която заяви, че клубът се източва.

"Говорим си, а всъщност всичко се подминава или не можем да се разберем. Говорим за схеми, пари и т.н. Ако търсим някакви схеми, те трябва да са ясни. Кой договаря комисионни, заплати и трансфери. Има източване на ЦСКА и ако някой злоупотребява, то това са хората, които водят преговорите. Да не съм ги водил аз тия преговори. Питайте собствениците кой е. След като не съм аз, кой е?" - попита риторично Младенов, а след това потвърди, че визира приближения до собствениците на ЦСКА бизнесмен Първан Първанов.

"Значи много добре знаете името на въпросния човек" - заяви още старши треньорът на "червените".

Той добави, че е сигурен в подкрепата на премиера Бойко Борисов, който вече съдейства на Левски да си намери спонсор:

„Разбирам феновете и знам, какво е тяхното разочарование, но искам да им кажа да бъдат спокойни. Нека да не се изнервяме и да мислим негативно. Това, че на Левски са намерени два спонсора е добре и ние трябва да го приемем. Премиерът е човек, който се е ангажирал да помага на футбола и аз съм сигурен, че той няма да забрави и за ЦСКА. Аз лично вярвам в него и се надявам, че и червена България ще бъде задоволена в това отношение"

Младенов сензационно се изказа ласкаво и за президента на Левски Тодор Батков, който   наскоро даде „червените” футболисти за пример и ги похвали за сърцатата игра.

"Тодор Батков е най-добрият и успешен президент в историята на Левски и сигурно винаги ще си остане такъв. В много моменти думите му са точни и ясни. Радвам се, че е дал за пример нашите футболисти, тъй като ние работим, за да се развиваме" - допълни Младенов.