Това съобщиха източници от Военно-медицинска академия, специално за ВИП Новините на Нова

Тодор Колев е опериран в понеделник във Военно-медицинска академия. Това съобщиха за ВИП Новините източници от болницата. Какво обаче се случва с любимия актьор на няколко поколения българи и от какво е бил операриран разказва Ива Софиянска.


Операцията е минала успешно, но по изричното настояване на роднините болницата не дава никаква информация за състоянието на актьора, нито от какво точно е бил опериран Тодор Колев. Според в. „24 часа” актьорът е операриан за трети път в понеделник, заради разсейки от онкологично заболяване.


Изданието твърди, че основният тумор е в белия дроб, а диагнозата му е поставена преди около година и половина. Това, което ние научихме днес е, че актьорът е бил опериран в клиниката по ортопедия.


Заради разсейки, които са достигнали костите, в последните седмици лекарите са му имплантирали специални плаки в костите и ставите, за да може да се движи, твърди в. „Монитор”.


ВИП Новините научиха, че актьорът не е опериран от завеждащият клиниката по ортопедия и травматология проф. Андрей Йотов, както всъщност твърди пресата.


Ива Софиянска успя да разговаря с една от близките приятелки на актьора - певицата Богдана Карадочева. Тя обясни, че в неделя Тодор Колев й се е обадил по телефона, за да й честити именния ден. По думите на Богдана актьорът е звучал съвсем нормално и тя не е чувала той да има здравословни проблеми.


Все още обаче има много въпросителни около състоянието на Тодор Колев. От ВИП Новините продължаваме да следим темата.