Според него той е направен от управляващите

Имаше сценарий на протеста във вторник и той беше направен от управляващите”, каза в извънредното студио на Нова Евгений Михайлов. 

 

По думите му 40 дни протестите са били мирни, а тази ситуация е била предизвикана, както преди години с палежа на Партийния дом. „Хората бяха мирни, не хвърляха бутилки и камъни.Това стана когато се появи белия автобус”, разказа той и добави, че в този момент са дошли и здрави момчета, който са започнали да хвърлят предмети по автобуса.

 

Защо се иска българския народ да търпи тази демагогия до май следващата година?”, попита той. 

 

„Снощната ситуация се очакваше да доведе до сблъсък. Слава Богу, че се размина с малки последици. И двете страни не бяха добре подготвени”, каза адвокатът и бивш депутат Красимир Премянов. По думите му хората имат право да протестират, но не трябва да е заплашен и живота на депутатите.

 

Според Премянов темите, които занимават хората са устойчиви. „На голяма част от българите оцеляването е проблем”, каза той и попита как да се излезе от тази ситуация. И са ми отговори: „С реформи и програма за устойчиво развитие”.

 

Според него трябва да има предсрочни избори, но трябва време. „Не е страшна съдбата на партията, а страшна съдбата на нацията и на страната ни”, каза той.

 

Целия разговор може да гледате във видеото.