По думите й на управляващите им е удобно да не чуват хората

„Управлението на моя брат не беше удобно за така наречените олигархични среди. За него обаче властта не е приоритет”.  Това каза в „Здравей, България” сестрата на лидера на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която е началник на неонатологичното отделение в Първа АГ болница.  

 

Тя заяви, че подкрепя протестите, наблюдава с удоволствие „събудените млади хора на площада” и се радва, че „вече има гражданско общество в България”. Това, което се случва сега, е изключително положително, допълни д-р Иванова.

 

По думите й на управляващите им е удобно да не чуват хората. Цялата истерия ще продължи, докато всички възможни постове бъдат обхванати от управляващите, прогнозира сестрата на Борисов.

 

„Това, че кабинетът продължава да упорства, означава, че искат да противопоставят едни обществени групи на други”, допълни тя. 

 

Д-р Иванова обясни, че винаги е подкрепяла по-скоро духовно моя брат. Дали ГЕРБ ще се върне на власт, или не, това не било най-важното. Борисов не е бил никога на премиерския пост на всяка цена, коментира сестра му.

 

Според д-р Иванова подаването на оставка от Искра Фидосова е правилно и покаател за достойнство. 

 

Още коментари от нея за актуалната политическа обстановка – във видеото.