"Под чадъра на плажа е доста приятно – с мохито и табла", казва Златка

„На морето съм от доста време. Всяко лято прекарвам по два месеца с майка ми и децата на сестра ми. Намираме се на един от най-красивите плажове по нашето Черноморие – Каваци. Това е прекрасен плаж, много красив, много чист и морето е страхотно”, похвали се пред „Здравей, България” плеймейтката Златка Димитрова.  

 

С нея е и нейният приятел. Той няма възможност да прекара цялото лято на плажа, но Златка ходи и за него. Внимава обаче със слънцето, което не й се струва здравословно в последните години.

 

„Под чадъра на плажа е доста приятно – с мохито и табла. Задължително и картите са в чантата. Взех си наскоро и една много интересна книга, за позитивното мислене”, сподели Черната Златка.

 

На плажа и само пред камерата на Нова ТВ, Златка обяви, че от септември ще сбъдне една своя мечта – да се занимава с благотворителност.

 

Ще основа фондация, даже вече измислих името. Ще се казва ‘Бялата лястовица’, първи вие го чувате. Избрах това име, защото бялата лястовица е свързана с надеждата, както и с разказа „По жицата” на един мой много любим писател – Йордан Йовков”. Фондацията на Златка ще помага на хора, нуждаещи се от различни трансплантации, както и на деца без родители.

 

Повече за плановете на Златка ще научите от видеото.