Мачовете ще се изиграят между 22 и 29 януари в курорта Белек

„Лудогорец” Разград обяви своите съперници в четирите контроли, които ще бъдат изиграни по време на лагера на отбора в турския курорт Белек. Това са руският „Рубин” Казан, ЧФР „Клуж” от Румъния, молдовския „Шериф” Тираспол и полския „Гурник Забже”.

 

Миналата година разградчани трябваше да се срещнат с руския тим в Австрия, но заради проблем с главния съдия, мачът не се състоя. Този път двубоят е насрочен за 22-ри януари. Три дни по-късно „Лудогорец” излиза срещу „Клуж”.

 

На 28-и януари ще е двубоят с молдовския „Шериф”, в който играя и българският нападател Исмаил Иса. Последният мач с „Гурник Забже” пък е насрочен за 29-и януари.

 

Утре българският шампион заминава за Сандански, където ще бъде на лагер през януари и там ще изиграе една проверка срещу тима на „Пирин” Благоевград. Третата част от зимната си подготовка българският евроучастник ще проведе в градчето Рота, Западна Испания. Там ще изиграе четири контролни срещи – на 4-и февруари, 6-и февруари, 8-и февруари и 12-и февруари, като допълнително ще бъдат обявени съперниците.