Водата в Етрополе след по-обилен валеж

Зрител на Нова телевизия изпрати клип за "Моята новина” за това каква вода пият в Етрополе. Иван Иванов пише: "Здравейте, изпращаме Ви клип от град Етрополе относно нашата чиста и питейна вода. Да покажем какво се случва след един малко по-обилен валеж”.

 

Друг сигнал със заглавие "Ремонт по български” пък показва какво е състоянието на тротоар в столичния квартал "Младост 1” след ремонт. Плочките са сложени преди два месеца, а вече е невъзможно да се мине по тротоара.

 

Подобно е състоянието и на тротоар в Пловдив, който от две години е разбит след монтирането на пожарен хидрант. Зимата пък се получават поледици.

 

Опасен мост в Горна Оряховица пък застрашава живота на хората, които минават по него. Бисерка Велева пише: "Става въпрос за железния мост, по който преминават влакове и хора. Перилата от вътрешната му страна почти ги няма, а сега вече посягат и на външните перила, които не позволяват да паднеш откъм реката. Аз самата залитнах от страната на влака, където трябваше да има къде да се опра, за да не падна, но там вече ги нямаше. Успях за секунда с два пръста да се закрепя за главното желязо, което за мой късмет няма как да се отреже”.

 

Още сигнали от "Моята новина":

 

Управление на боклука
Работно време на данъчна администрация Харманли
Стърчаща лопата от камион на чистотата
Нагли съседи
Горд съм, че съм българин
Достъп до болница - ограничен!
Горд съм, че се возя в градски транспорт
Паркиране върху зелени площи
Белоснежната гора
Отново за простащината, невежеството, арогантността
Незаконна сеч
Плащаме скъпо за кални улици
Опасно съоръжение