Валежите са малко вероятни на 22-ри юни

Неделният ден ще бъде много слънчев и летен. Повече облаци ще има над североизточните райони, но валежи са много малко вероятни. 
 
В сутрешните часове температурите ще бъдат между 10 и 15 градуса, а максималните стойности ще бъдат между 24 и 29 градуса, в югозападните райони - до 30-31 градуса. По Черноморието температурите ще достигнат 24-26 градуси. Повече облаци ще има на североизток, но и там валежи не се очакват. Температурата на морската вода е 20-21 градуса.
 
В планините, по билата и върховете ще духат умерени западни ветрове. Температурите по върховете ще са от 5 градуса  на Мусала, до 13 градуса на Рожен. 
 
Новата седмица ще започне с предимно слънчево и топло време. Повишението на температурите ще продължи. Във вторник ще остане слънчево и топло. В сряда ще има повече облаци и превалявания на доста места в страната, въпреки че температурите ще са с летни стойности. В четвъртък ще вали в Източна България, а в петък валежите отново постепенно от запад на изток ще спират и ще остане топло за сезона.

 

Пълната прогноза за времето вижте на Sinoptik.bg

 

Още по-подробна, 24-часова прогноза, може да намерите и в мобилното приложение на Sinoptik.bg

 

Следете на живо пътната обстановка и атмосферните условия само на Kamerite.bg