Карата заслужено спечели признанието, след като вкара гол от пряк свободен удар на мача срещу Левски

Футболистът на ЦСКА Антон Карачанаков получи наградата за най-добър във втория кръг на родната ни "А” група, съобщи БГНЕС.

 

Карата заслужено спечели признанието, след като вкара невероятен гол от пряк свободен удар и направи асистенция във вечното дерби между ЦСКА и Левски миналата седмица, спечелено от червените с 2:0.

 

"Благодаря за тази награда на моя отбор. На спортно-техническото ръководство, че ми гласуваха доверие в този важен мач. Искам да благодаря на страхотната публика, която ни подкрепя във всеки един момент", бяха първите думи на Карачанаков, веднага след като получи отличието.

 

"Когато всички си тръгнаха, аз останах. Обичам ЦСКА и давам всичко за този отбор. Имало е моменти, когато съм бил обезверен, но стискам зъби и продължавам. Всеки сам си преценява какво да прави с живота си", каза още футболистът.

 

Той благодари на целия отбор, без когото наградата му не би била факт.

 

"Беше ми много тежко по време на контузията. Опитах да се възстановя бързо. Сега този гол срещу Левски ми дава кураж. Опитвам се да не се сещам за тази травма. Не ми е цел да съм медийна звезда. Добре е да печеля тези награди за самочувствие", каза още Антон Карачанаков.