Точно в 23:00 часа е началото на прякото студио в ефира на Нова

 

Броени часове остават до сблъсъка на годината – Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко. Точно в 23:00 часа е началото на прякото студио на Нова телевизия.

 

Ще бъде сблъсък на титани, ще бъде не само физическо, но и тежко психическо изпитание за двамата – в края на една дълга игра на нерви, която продължи до последно.

 

Още по темата

През последната вечер преди големият сблъсък едно от българските заведения в Хамбург е пълно с хора. Всички говорят и се готвят за мача. Вярват, че нашият Кубрат Пулев ще надвие украинеца. Голямата част от хората утре ще гледат мача на живо. Мачът е ежедневна тема за разговор в българското заведение в Хамбург от много време.

 

Очаква се силна подкрепа от спортисти и всички българи по целия свят. Оказва се обаче, че за Кубрат ще вика и то на живо в залата един от фамилията Кличко – българският двойник на украинците.

 

На родна земя един камион ще обиколи София с пожелания за успех на Кобрата. Преди два дни камионът беше паркиран пред Националния стадион „Васил Левски” и всеки можеше да напише послание за успех на Пулев.

 

„Имаме надписи на всякакви езици - немски, английски, руски, дори има и на глаголица. Много известни спортисти също се подписаха", каза организаторката Цвета Димитрова пред репортерът Рада Богданова.