Списъците с гости на Василев са съставени от близо 800 страници

 

Списъците с гостите на Цветан Василев на път да свалят банковата тайна в КТБ. Премиерът поиска да бъдат разкрити отношенията и договорите с банката на всички, не само на политиците. 

 

Идеята на ДПС може би ще види бял свят, но благодарение на ГЕРБ. От списъците с гости на Цветан Василев изникват все повече въпросителни. 

Още по темата

 

"Абсолютно всичко да се разсекрети по КТБ - влогове, фирми, физически лица, кредити, включително и тези, които след това са правили цесии", призова Борисов

 

"От сейфовете на КТБ ще изникне злокобният образ на истинските създатели и покровители на Цветан Василев и там не е ДПС", заяви от своя страна Лютви Местан.

 

От един ключов образ в тези списъци всички се отричат, а именно председателят на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев, номиниран от ГЕРБ да оглави органът, който трябваше да надзирава КТБ.

 

Списъците с гости на Василев са съставени от близо 800 страници. Внимателното им прочитане отнема часове. Освен по работа, очевидно банкерът е предпочитал офиса си и за лични въпроси. 

 

Все повече от хората, фигуриращи в списъка, твърдят, че са се виждали с него там по приятелска линия