"Иска ни се да вярваме, че през парламентарната 2016 г. ще реализираме реформите", добави Цветанов

 

"Ние гледаме на държавата като гарант на сигурността. Тя е важна и за хората, и за бизнеса. Правителството на Бойко Борисов успя да постигне финансова стабилност", заяви от парламентарната трибуна председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.

 

"Управлението ни нито подменя, нито оставя на заден план реформаторския си елемент. Продължаваме да подкрепяме правителството в правенето на реформи", добави Цветанов и увери, че ще бъде търсена подкрепа не само в кръга на коалиционните партньори, а и в лицето на опозицията в предстоящия политически сезон.

 

"Иска ни се да вярваме, че през парламентарната 2016 г. ще реализираме реформите, които заедно с нашите коалиционни партньори заложихме в програмата за управление. Реформаторските намерения нямат алтернатива. Цветанов говори за усилията на ГЕРБ за постигане на консенсус и диалог по важни теми за държавата и за реализирането на успешни политики. И най-разумното управленско решение не може да бъде осъществено, ако не получи широката подкрепа на народните представители", смята Цветанов.