При победа на Пулев, следващият мач на Кобрата ще бъде в София

Лошото момче на британския бокс и световен шампион Тайсън Фюри еотива в Хамбург специално за срещата на Кубрат Пулев и Дерек Чисора. Това съобщи в Twitter треньорът и чичо на Тайсън -  Питър Фюри.

 

"Тук съм, за да подкрепя Дерек Чисора. Смятам, че може да нокаутира Пулев. Пулев е добър боксьор, не се страхува, но Дерек има огромен опит. След мача, ако победи, ще празнуваме заедно. С Дерек започнахме заедно навремето. Той е прекрасен боксьор. Наистина има загуби, но ето, че се завърна и вече отново има шанс за титла. Ако победи, ще отворя шампанското! Прекъснах лагера си преди мача с Кличко, за да го подкрепя. Смятам, че германците не обичат Кличко. Защото е грозен шампион. Ние, германци и англичани обичаме живота и бирата", каза Фюри при пристигането си в Хамбург.

 

 

В края на ноември миналата година британецът детронира Владимир Кличко от световния връх. Украинският професионален боксьор изгуби титлите си във версии IBF, WBA, WBO и IBO. След 12 рунда, съдиите единодушно определиха британеца за новия световен шампион в тежка категория, а Кличко понесе първата си загуба от 11 години насам.

 

Междувременно генералният мениджър на „Зауерленд” - промоутърската компания за мача между Кобрата и Чисора заяви за Нова, че при победа на българина в събота вечер следващият  мач на Пулев ще се играе в София.