Те се оплакват, че не получават достатъчно прегръдки, твърдят британски специалисти

Младите мъже се оплакват, че получават твърде много секс и недостатъчно прегръдки, твърдят британски специалисти, цитирани от в. "Дейли стар" и БТА. 

Съвременните представители на силния пол отчаяно копнеят за романтика и качествено време, прекарано в дамска компания, вместо за "постоянен екшън" в спалнята. 

Кулинарни трикове за романтична вечеря (ВИДЕО)

Според Мартин Добни и психолога Джон Бари - автори на доклада "Мъжествеността на Хари" в рамките на мащабно проучване на лондонския Юнивърсити колидж, мъжете лелеят за прегръдка или разходка в парка с дамата на сърцето, вместо просто да се отдават на интимни страсти. 

Кой е най-романтичният жест за жените?

"Бяхме поразени. Съвременните млади мъже имат своите тревоги. Самотата ги притеснява също толкова, колкото и жените. Вярвате или не, а на представителите на по-старото поколение това може да се стори съвсем чуждо, но днешните млади мъже се оплакват, че получават твърде много секс. В наши дни половият акт е леснодостъпен - често направо пристъпваме към "екшъна", без преди това да хапнем пица или да изпием чаша вино", казва Мартин Добни.

Коя е най-популярната дестинация за ваканционен флирт (ГАЛЕРИИ)

Специалистите допълват, че сайтовете за запознанства изключително улесняват сексуалните контакти. 

"Случвало се е мъже да ни споделят, че по време на среща дамите им са "ровичкали" в подобни сайтове", допълва Добни. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си