Всичко за шоуто - от Мариян Станков-Мон Дьо

За своите 90 години история „Оскар”-ите са преживели много, но това, което се случва в Лос Анджелис, е „код червено”.

НА ЖИВО ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ: Часове до бляскавата нощ на "Оскар"-ите (ВИДЕО)

След най-големия секс скандал в историята, в Холивуд отново ще бъде разказана грозната и мрачна приказка за сексуалния тормоз и неравностойното положение на жените в развлекателната индустрия. Кутията на Пандора е отворена – жените говорят от сцената, а мъжете ги слушат отдолу.

Първи кадри от червения килим на "Оскар"-ите (ВИДЕО)

Тази нощ се очаква червеният килим отново да потъне в черно, но това няма да е най-интересното място. Обвинения в расизъм, плагиатсво, педофилия, експлоатация на заторници и отказани аметикански визи вече превърнаха церемонията в колизеум на страстите.

Ясен Дараков – единственият български журналист на червения килим на наградите "Оскар"

Продуцентът и главен герой на първия сирийски филм, номиниран за „Оскар”, няма да присъстват, защотото и Сирия, и Америка отказаха да им дадат визи.

Още за скандалите и шоуто разказва Мариян Станков-Мон Дьо.

В неделя, часове преди церемонията, Ясен ще отговаря на живо на вашите въпроси на страницата на Новините на NOVA във Facebook.

ЕКСКЛУЗИВНО – всичко в нощта на церемонията следете във Facebook страницата на Новините. Ясен Дараков и Мариян Станков-Мон Дьо ще ви информират за най-важното от света на киното. Гледайте и специалните им включвания в „Здравей, България” на 5 март.