"Случилото се няма да ме пречупи", казва Гергана Зашева

"Инцидент като този променя съдбите на хората". Това каза за NOVA Гергана Зашева - полицайката, която беше ранена от бомбичка по време на мача ЦСКА - "Левски". 

ИДЕЯ: На стадиона само срещу лична карта (ВИДЕО)

Тя казва, че това не е първият мач, който охранява: "Преминала съм специализирана подготовка. Участвала съм във всички възлови мероприятия до момента".

Младата полицайка допълва, че случилото се няма да я пречупи

„Получих подкрепа от близките си, от колегите си, които са неотлъчно до мен. Тяхната подкрепа е незаменима за мен. Благодарение на тях се чувствам добре и се възстановявам бързо. Имам подкрепа от абсолютно всички”, споделя Гергана. 

До 2 месеца: Внасят нов закон за хулиганството по стадионите (ВИДЕО)

Полицай Зашева припомни, че част от задачите на служителите на Дирекция „Жандармерия“  е да охраняват всякакви мероприятия. Тя е категорична: „ Инцидентът не ме пречупи. Чувствам се добре психически.  Ще се възстановя и ще продължа със служебните си задължения и с предишния си живот.“

"В ситуация като моята може да се озове всеки - дете, случаен гражданин, дори близък на този, който хвърля бомбичката“, каза още Зашева, обръщайки се към феновете и изобщо към хората, които проявяват агресия по стадионите.

Междувременно съдът остави в ареста мъжа, задържан за хвърлената бомбичка. Какво каза Йордан Исаев в съдебната зала ЧЕТЕТЕ ТУК. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.