Крайният бранител идва от тима на френския „Гингам”

„Лудогорец” представи третото ново попълнение в състава си това лято – Джордан Икоко, предаде Gong.bg. Крайният бранител идва от тима на френския „Гингам”.

"Лудогорец" с два трансферни удара (ОБЗОР)

Защитникът бе в София в последните няколко дни, където преговаря по последните детайли от договора си с разградчани. Икоко е юноша на френския гранд „Пари Сен Жермен”, като дори има мачове за втория тим на парижани. След престои в „Кретей”, „Льо Авър” и „Ланс”, следва трансфер в „Гинган”, за чийто тим има 75 мача.

"Лудогорец" представи официално двамата нови (СНИМКИ)

Икоко, който преминава през всички юношески формации на националния тим на Франция има и седем мача за ДР Конго.

Снимка: ludogorets.com

„Казаха ми, че „Лудогорец” е амбициозен клуб. Искам да играя в Шампионска лига и затова дойдох тук, знам че ако не се класираме в Шампионската лига, почти сигурно ще сме в Лига Европа. Искам да играя и да печеля трофеи”, сподели Икоко. „Откакто знам, че „Лудогорец” проявява интерес към мен, гледах някои от мачове на отбора в Шампионската лига. Не познавам много български отбори, но бързо ще ги опозная. Научих за България, че е много хубава страна. През зимата е много студено, докато през лятото е много топло. Знам също, че градът, в който играе „Лудогорец” - Разград е много малък град, но много хубав за живеене с добри хора”, каза още защитникът.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.