Това съобщи президентът на "Славия" Венци Стефанов

ЦСКА е отказал да подпише споразумението за телевизионните права, алармира президентът на "Славия" Венци Стефанов, цитиран от "24 часа".

"Всички останали отбори подписаха. "Левски" също. По принцип една седмица преди първенството идваше първия транш от парите. Това поставя много отбори в неравностойно положение, тогава къде е феърплея? Нали и заради това бе срещата при премиера. За тях може да не са пари, но за много отбори за жизненоважни", обясни Стефанов.

Борисов се срещна със собственици на футболни клубове

Споразумението се преподписва преди всеки сезон за действието на договора, от който остават последните две години. В тях клубовете си разделят 6,2 милиона лева. Миналата седмица ЦСКА изпрати официално писмо до БФС, като обвини Кирил Домусчиев в конфликт на интереси като собственик на "Лудогорец", член на изпълкома на БФС, собственик на "Футбол Про медия", която държи правата и NOVA, която предава мачовете. На срещата при премиера Гриша Ганчев е получил гаранции, че няма да бъде атакуван клубът от медиите на братя Домусчиеви. От друга страна при покупката на NOVA, КЗК е установил, че няма конфликт на интереси.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.