Темата коментира адвокат Марин Марковски

„Базата данни в МВР е от хора, извършили престъпление. Има ли престъпление, има и следи. България от страна на розите е станала страна на вампирите. Много грозни престъпения се извършват. Има една особена жестокост на убийците. Тя показва какво те мислят за жертвите. Съдебните медици нямат никаква техника, но имат опит, старание и знание”. Така адвокатът Марин Марковски коментира двете зверски убийства, разтърсили страната ни.

Прокуратурата: Причината за смъртта на 7-годишната Кристин е тежка черепно-мозъчна травма

„След като Мартин Трифонов направи в съдебната зала признания, съдът ще замени доживотната присъда с лишаване от свобода. Такъв е законът. Вероятно той ще получи присъда от 30 години затвор. Трябва да има промяна в закона и доживотният затвор да не може да се заменя. Той ще си живее в затвора и някога ще излезе, а Кристин никога няма да бъде първокласничка", коментира Марковски.

Близките на убитото дете в Сотиря обвиняват и медиците за смъртта му

По думите му този човек има сбъркано сексуално чувство. „Педофилите не се превъзпитават. Те само се опитват да се сдържат”, поясни адвокатът.

В ефира на NOVA той коментира и другото тежко престъпление, което потресе България, а именно мистериозната смърт на двама души, чиито останки бяха намерени край Негован.

„Двойното убийството край Негован е зверско. Какво прави с жертвата убиецът, определя по какъв начин мисли той за човешкия живот”, каза още адвокат Марковски.

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.