След часове Димитров и Лазаров отново ще излязат заедно на корта

Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на България на турнира АТП Къп, взе ключово решение преди втория мач на нашите в Сидни - срещу Молдова. Организаторите на турнира обявиха, че Гришо отново ще играе в тандем с Александър Лазаров. Играещият ни капитан е избрал отново да си партнира с третата ни ракета след сензационната им победа над Мъри и Солсбъри.

ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ: България взе победа над Великобритания на ATP Cup (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двамата бяха страхотен тандем в общия им дебют в мача на двойки. Българите надделяха срещу опитните Джейми Мъри и Джо Солсбъри и постигнаха победа с 2:1.

Снимки от първата победа на България ВИЖТЕ ТУК

След часове Димитров и Лазаров отново ще излязат заедно на корта срещу молдовския дует Раду Албот и Александър Козбинов в серията между двата състава от група "C", пишат Gong.bg

Стартът на спора с Молдова ще даде Димитър Кузманов. В 1:00 часа след полунощ Мико се изправя срещу Александър Козбинов, който в момента е 818-и в световната ранглиста, а около 3 часа трябва да започне срещата на Григор Димитров с Раду Албот. 30-годишният съперник на Димитров е първа ракета на Молдова и се намира на 46-ата позиция в ранглистата.