Глобалното събитие ще се излъчва на живо в ефира на NOVA в нощта срещу 19 април от 03:00 ч., а след това и в 12.30 ч. на Великден

Стотици звезди вече са на живо в социалните мрежи и подгряват публиката за концерта „Eдин свят: Заедно вкъщи”. Зрителите на NOVA ще имат уникалната възможност да го наблюдават точно в 03:00 часа през нощта, само по Нова телевизия.

САМО ПО NOVA: Световни звезди с грандиозен концерт

 

 

Концерт събира едни от най-големите звезди на музиката на Великден.

Прочутите „Ролинг стоунс“, Елтън Джон, Пол Маккартни, Стиви Уондър, Аланис Морисет, Били Аилиш, Малума, ,Джон Леджънд, Крис Мартин и много други се включват също в инициативата "Един свят: Заедно вкъщи". Домакини ще бъдат телевизионната звезда Джими Фалън, Джими Кимъл и Стивън Колбер.

 

Eдин свят: Заедно вкъщи” е глобална инициатива в подкрепа на фонда за борба с коронавируса към Световната здравна организация и се случва като знак на признание към медиците, които се борят на първа линия по време на пандемията.

Съорганизатор на инициативата е поп иконата Лейди Гага, а NOVA е партньор на Global Citizen, ООН и Световната здравна организация за специалното телевизионно събитие. 

САМО ПО NOVA: "Роулинг Стоунс" ще участват в грандиозния концерт в чест на медиците

Най-елитните телевизии ще имат възможността да излъчат този концерт, на който ще бъде пълно със звезди. Те ще се включват от домовете си заради призива за социална изолация”, обясни журналистът на NOVA Ива Софиянска- Божкова.

NOVA излъчва „Един свят: Заедно вкъщи” на Великден

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.