Неговата цел е да привлече колко се може повече хора към кампанията „Всяко дете заслужава”

„Всяко дете заслужава равен шанс в живота”. Това сподели Христо Янев преди да замине за Монблан. Какво го амбицира да тръгне по алпийските склонове, за да изкачи най-високия връх в Западна Европа? Отговорът - в интервюто на Вили Асенова.

Монблан  - величествен и неземно красив. Янев избра „белия връх” и започна своето вълнуващо пътешествие. Той стартира изкачване по Алпийските склонове с призив за подкрепа на благотворителна кауза.

„Надявам се самото изкачване да бъде успешно, както и самата кампания, за да може да привлечем колкото се може повече хора. Децата с аутизъм са нещо, на което трябва да обърнем внимание, защото някои от тях могат да станат едни от най-големите гении. Те могат да развият таланта и потенциала, който имат, иска се само да им подадем ръка”, заяви Христо Янев.

Неговата цел е да привлече колко се може повече хора към кампанията „Всяко дете заслужава”. Който иска, може да проследи изкачването на Янев, на сайта на кампанията, където може и да дари средства.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.