Четириногият се оказал толкова талантлив, че дори бил повишен

Бездомно куче, решено да получи мечтаната работа в магазин за продажба на автомобили в Бразилия, не само постигна целта си, но и си намери дом, съобщи в. "Мирър", цитиран от БТА.

Куче се научи да кара скейтборд по време на карантината (ВИДЕО+СНИМКИ)

Преди няколко месеца служителите в магазина видели кучето да се навърта, но предположили, че само ще си отиде. То обаче продължило да ги навестява и една дъждовна вечер мениджърът Емерсън Мариано го съжалил и го пуснал вътре да се стопли. Дал му и храна, и вода.

Най-високото куче в света постави нов рекорд (СНИМКА)

Самотното куче изглеждало решено да се настани в магазина. Не му било необходимо много време, за да спечели сърцата на служителите. Те го обявили за талисман на магазина. Нарекли го Тусон Прайм и го назначили за "професионален консултант". Кучето получило бадж и започнали да го дресират.

Макар и първоначалният план да бил само кучето да получи дом, естествените му дарби да посреща клиентите и да общува с тях му осигурили повишение. Сега то е на предна линия. Клиенти, купили си автомобили, дори наминават, за да видят отново четириногия консултант и да му донесат подарък.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.