Гражданите обезопасяват дупката с клони и ленти, за да предотвратят инцидент

Не е за вярване, но се оказа, че един начинаещ фокусник може да изпробва уменията си, докато пътува по републикански път. Там може да се изпълни уникален номер, за който са необходими и асистенти доброволци. Необходима е също и магическа пръчка, с помощта на която няколко мъже изчезват под асфалта и се скриват в тясна, страшна и дълбока хралупа. А, щом магьосникът реши, те бързо излизат на повърхността.

"ПЪЛЕН АБСУРД": Доброволец охранява опасна шахта, за да предпазва шофьорите

На главният път от Лакатник за Вършец зее огромна дупка. През пътя минава и линия на градския транспорт. Живущи в района споделят, че дупката се е отворила преди три месеца. Постоянно се слагат знаци, но те пропадат в отвора.

„Проблемите са два. Единият е, че автомобил може да пропадне в дупката и да стане сериозно произшествие. Другият е, че дупката се намира в участък със завой. При заобикалянето й колите навлизат в насрещното”, коментира мъж, живеещ в района.

Мъж пропадна под мост в столичния квартал „Княжево” (ВИДЕО)

Гражданите обезопасяват дупката с клони, ленти и други подръчни материали. Но се надяват и на бърза реакция от страна на институциите. Реакцията на АПИ не закъсня. Изготвиха проектна документация и поеха ангажимент да извършат ремонт на проблемния участък.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.