За да се съобразят с актуализираните насоки за здраве и безопасност, посетителите имат право да вървят само напред, а не назад

Приказна е атмосферата в най-сладкия увеселителен парк в Калифорния - „Sugar rush“. И малки и големи се забавляват сред огромни светещи еднорози, жирафи и захарни мечоци, преминавайки през  огледални коридори и захарни лабиринти.  

Семействата се наслаждават на ново преживяване на тема бонбони в Лос Анджелис, наречено „Sugar Rush“, включващо гигантски близалки, кексчета и други бонбони 

Първоначално проектиран като проход, тематичният парк се трансформира в завладяващо преживяване при ходене, тъй като ограниченията на коронавируса продължават да се улесняват. 

Най-хубавите увеселителни паркове в света (ГАЛЕРИЯ)

350 галона ярко оцветена боя бяха използвани за преобразуване на паркинга от 50 000 квадратни фута на търговската аркада Woodland Hills Westfield. Декорът също така включва светещи еднорози, жирафи и кенгурута, както и огледални коридори и дори самолет с точки. 

"Обичаме да казваме, че Sugar Rush е Burning Man и Willy Wonka се събират за радикално отделяне и това е, което имате тук", каза Джейсън Смит, главен изпълнителен директор на Exeriential Supply, който създаде парка, пред Ройтерс. 

„Дисниленд” в Париж ще отвори най-рано през април

Посетителката Джейд Алонсо "Това определено е сюрреалистично преживяване, защото всичко е просто да останеш в колата и да не излизаш навън и сега просто се разхождаш, но безопасно, така че определено е странно." 

За да се съобразят с актуализираните насоки за здраве и безопасност, посетителите имат право да вървят само напред, а не назад. 

В парка има и правило „без бонбони“, за да се попречи на хората да свалят маските си. Вместо това бонбоните се раздават на посетителите, когато напуснат преживяването. 

Пилоти от Формула 1 качиха болид на виенско колело (СНИМКИ)

Въпреки че на повърхността паркът може да изглежда здраво насочен към децата, Смит казва, че паркът е за всички. 

"Лесно е да накараш усмивката на лицето на детето - цветове, лъскави неща - но наистина искаме мама, татко, брат, сестра, които са малко по-възрастни, да дойдат тук и наистина да й се насладят. Мисля, че това е нещо различно в това беше куратор не само за най-малките, но и за тях ", каза той. 

"Sugar Rush" се очаква да продължи до 2 май. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.