Тя влиза в ролята на Хана Фейбър

Премиерата на новия филм с участието на носителката на "Оскар" Анджелина Джоли "Те пожелаха смъртта ми" е на 14 май. Режисьорът Тейлър Шеридан разказва историята на 12-годишно момче, единствен оцелял свидетел на убийство, което се оказва преследвано от наемни убийци, в пустошта на Монтана.

Единственият човек, на когото може да се довери, е Хана , в чийто образ се превъплъщава Джоли. Тя живее в изолация   и страда от травмата на грешките, които е допуснала в миналото.

Сценарият по романа на Майкъл Корита е на самия автор, заедно с Чарлс Левит и Тейлър Шеридан. В лентата участват още Никълъс Холт, Фин Литъл, Ейдън Гилън, Тайлър Пери и Джон Бърнтал. 

"Героинята ми Хана е пожарникар, скачащ с парашут … но в същото време тя е един много травмиран човек, носещ голямо чувство за вина.  Аз самата съм от хората, които са били наранени, преминали през трудности. Но съм намерила начин да продължа напред и да  преодолея всичко", казва самата Джоли.  

Джоли разкри как разводът с Пит е попречил на кариерата й (СНИМКИ)

"Героинята ми Хана е пожарникар, скачащ с парашут … но в същото време тя е един много травмиран човек, носещ голямо чувство за вина.  Аз самата съм от хората, които са били наранени, преминали през трудности. Но съм намерила начин да продължа напред и да  преодолея всичко", казва самата Джоли.  

Анджелина Джоли: Дръзка, секси, бунтарка и стилна дама (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

"Този филм е един страхотен трилър, истинско приключение насред огромен пожар и освен това разказва за хора, които имат голямо влияние един върху друг и на финала се променят взаимно. И буквално и емоционално те минават през огъня", допълва тя. 

Анджелина Джоли ще съди Брад Пит и за домашно насилие (ВИДЕО)

Анджелина Джоли с рядко интервю за децата, раздялата и къщата, близо до дома на Брад

Новата приятелка на Брад Пит - двойничка на Анджелина (СНИМКИ)

ЛЮБОВ ОТ МИНАЛОТО: Джоли и Пит, когато още бяха Бранджелина (ГАЛЕРИЯ)

Момиче претърпя 50 операции, за да заприлича на Анджелина Джоли (ВИДЕО+СНИМКИ)

Жените - еталон за красота, през последните 100 години (ГАЛЕРИЯ)

Източник: БТА