Във Flag day участват децата му Дилън и Хопър Пен

В рамките на Кинофестивала в Кан филмът си представи Шон Пен. Той се завръща за 11-ти път. Тази година го виждаме в образа му на режисьор на лентата Flag day („Денят на знамето“) с участието на децата му Дилън и Хопър Пен. 

„Започвайки снимките на филма, аз бях наясно с едно нещо, че няма да играя в него. Ще режисирам и това е единственото нещо, което искам да правя, но с течение на времето и след разговори с продуцентите, размислих и влязох в роля“, откровен бе той.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ ФЕСТИВАЛА В КАН: Джоди Фостър с интервю за NOVA

„Тогава организирах кастинг, исках да намеря друг актьор за образа. Направих всичко възможно, за да избера друг за персонажа на Джон Вогъл. Месец и половина преди да започнем снимките, изпратих сценария на Мат Деймън. Той ми каза, че ще съм истински глупак, ако не приема ролята и не играя с дъщеря си“, разкри Пен.

Дилън Пен от своя страна сподели, че е израснала в чудесно семейство, което винаги я е вдъхновявало и подкрепяло, имали са силна връзка. 

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД NOVA: Режисьорът на "Първичен инстинкт" отхвърли обвиненията на Шарън Стоун

„Понякога имахме противоречия във филма, но исках да бъда професионалист. В случая ми беше шеф, но в крайна сметка, това си е моят баща“, казва тя.

Във филма участват и Джош Бролин и Катрин Уиник.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.